Afbeelding
WIjHeemstede

De Buurttafel digitaal

Activiteiten

HEEMSTEDE Schuif aan bij de Digi Buurttafel ‘’Lente in Heemstede’’ en ontmoet elkaar via een beeldscherm op dinsdag 20 april van 11.00 tot 12.00 uur of een volgende dinsdag op dezelfde tijd.
In tijden van corona is het niet gemakkelijk om elkaar in groepjes te ontmoeten. Iedereen heeft zich te houden aan steeds wisselende maatregelen. Feit is wel dat mensen elkaar graag willen spreken en zien. Gelukkig kan elkaar ontmoeten nu ook digitaal. “Het is niet moeilijk om met elkaar achter een schermpje af te spreken. Probeer het eens uit, want het kan écht gezellig zijn en het voelt bijna net alsof je echt even samen bent”, zeggen de organisatoren enthousiast.
Het enige dat nodig is zin om met anderen in gesprek te gaan, een mailadres en een laptop, computer of telefoon met internet/wifi.
Een gespreksbegeleider start de Digi Buurttafel en met elkaar wordt dan een thema gekozen. Denk bijvoorbeeld aan: passie, beweging, geluk, het nieuws, vriendschap, koken, tradities. Eigen inbreng is altijd welkom.
Deelname aan deze activiteit is gratis. Er kunnen maximaal zes deelnemers meedoen per keer.

AANMELDEN Wie interesse heeft kan een mail sturen naar info@wijheemstede.nl ter attentie van Ellen Swart of Daniëlle de Haan van WIJ Heemstede of bel naar 023-5483828.

advertentie
advertentie