Afbeelding
WIJ Heemstede

Wandeling op Landgoed Huis te Manpad

Activiteiten

HEEMSTEDE WIJ Heemstede houdt donderdag 30 september van 16.00 tot 17.30 uur een wandeling op Landgoed Huis te Manpad. De wandeling vertrekt vanaf de toegangspoort aan de Herenweg 9. Auto’s moeten geparkeerd worden buiten het terrein, fietsen kunnen gezet worden naast de deuren van het linker koetshuis.
De rondleiding duurt circa 1,5 uur. De excursie gaat soms over smalle paadjes en een scootmobiel, rolstoel of zware kinderwagen is daarvoor helaas niet geschikt. Huisdieren worden niet toegelaten. De gebouwen van Huis te Manpad worden particulier bewoond en zijn niet open voor het publiek.


NATUUR EN CULTUUR Tijdens de rondleiding door het park krijgen de wandelaars informatie over de geschiedenis en het huidige gebruik van het landgoed. Ook de specifieke natuuritems zullen niet onbesproken blijven. In het voorjaar, met de bloeiende knol- en bolgewassen is een bezoek aan deze buitenplaats een aanrader. Er is plaats bij de wandeling voor maximaal 20 personen (3 groepen van 6/7 onder begeleiding van gidsen) Entree 3 euro. Aanmelden kan bij de receptie van WIJ Heemstede de Luifel of telefonisch op 023 - 548 38 28.

advertentie