Afbeelding
WIJ Heemstede

Wij Heemstede in de Geleerdenwijk

Activiteiten

HEEMSTEDE De sociaal werkers van WIJ Heemstede staan zondag 26 juni van 10.00 tot 15.00 uur op het pleintje aan de Romeinlaan in de Geleerdenwijk. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom, aanmelden hoeft niet en er zijn geen kosten aan verbonden.
 

PROGRAMMA Om 10.00 uur start de Peuter & Kleuterpret. Er is van alles voor kinderen van 2,5 tot en met 6 jaar te beleven. Kom gezellig langs en neem vader, moeder, opa, oma of buurvrouw mee.
Vanaf 11.00 uur kan iedereen meedoen met Expeditie Gluurbuur. Op een leuke manier samen of in je uppie je eigen buurt ontdekken. Er is zelfs een leuke prijs te winnen.
Om 12.00 uur nodigt WIJ Heemstede iedereen uit voor een echte Potluck lunch. Een Potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groepje deelnemers eten meebrengt en dit deelt met de andere aanwezige gasten. Lukt het om een tafeltje en/of stoeltjes mee te nemen, dan graag.
Harmonie St. Michaël verzorgt tijdens de lunch een prachtig concert. Men kan het concert natuurlijk ook bijwonen zonder aan de lunch deel te nemen.
Rond 13.00 uur zal de Heemsteedse Zeepkist GP plaatsvinden. Er zijn een paar leuke wagentjes waar mee gestreden gaat worden. Ook zijn er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3. Aansluitend aan de GP kan er worden gespeeld met de spelletjes en buitenspeelmateriaal van de straatspelen.
Vanaf 14.30 uur wordt afgesloten met een korte outdoor disco van een half uurtje.

advertentie
advertentie