Boekhandel Blokker.
Boekhandel Blokker. Ellen Toledo | Archief

Kinderboekpresentatie ‘Soms als ik een vlinder zie’ in de boekhandel

Activiteiten

HEEMSTEDE Bij boekhandel Blokker is woensdag 28 september om 15.00 uur de kinderboekpresentatie van ‘Soms als ik een vlinder zie’. Boudewijn de Groot, Jaco van der Steen en illustrator Mark Janssen zullen aanwezig zijn. Volwassenen zijn welkom met hun kinderen. Vanaf 16.00 uur signeren de auteurs voor iedereen die niet bij de boekpresentatie aanwezig kan zijn.

De nieuwste liedjes van Boudewijn de Groot en Jaco van der Steen lezen en luisteren als gedichten. Als miniverhalen, over de kat Schaduw, de muis en de mediterende uil, de giraf die bang is om zijn nek te breken en de zebra die zomaar midden op straat ligt, om er maar een paar te noemen.

Mark Janssen maakte er prenten bij waar je steeds opnieuw wilt induiken en vanzelf van gaat meezingen, terwijl je je onderdompelt in de muziek van Boudewijn de Groot en zijn vrienden. De eerste druk – een limited edition van drieduizend exemplaren – is voorzien van cd, een echt collector’s item dus. Wees er snel bij, want op is op.

De daaropvolgende drukken bevatten voor in het boek een qr-code naar de playlist op Spotify (die staat natuurlijk óók in de eerste druk).

Toegang is gratis. Reserveren kan via info@boekhandelblokker.nl en/of 023-5282472.

advertentie
advertentie