De groep SYA bestaat uit Daphne van de Bor (zang, (bas)gitaar & mondharmonica), Yvonne Leek (zang, piano & accordeon) en Amanda Muller (zang, (bas)gitaar, mandoline & fluit)
De groep SYA bestaat uit Daphne van de Bor (zang, (bas)gitaar & mondharmonica), Yvonne Leek (zang, piano & accordeon) en Amanda Muller (zang, (bas)gitaar, mandoline & fluit) pr

Het Rouwcafé is terug in Heemstede met ‘SYA’ in De Luifel

Activiteiten

HEEMSTEDE Het Rouwcafé gaat weer van start en vindt plaats op zaterdagmorgen 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast deze morgen: de groep ‘SYA’. 

Onder het genot van een kopje koffie en de welbekende Westfriese troôstkoekies, brengen de drie zangeressen van de groep ‘SYA’ een aantal meerstemmige songs ten gehore.

SYA In de reprise van Het Rouwcafé: de groep SYA! SYA bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende, akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie, meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.
Het met zorg uitgezochte repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van onder andere James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Zie ook syamusic.nl.

Westfriese troôstkoekies Zoals bij ieder die weleens aanwezig is inmiddels bekend, zijn er deze ochtend uiteraard weer de ‘Westfriese troôstkoekies’ van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Stichting (www.troostkoekjes.nl).

Op www.hetrouwcafe.nl is vermeld waar en wanneer Het Rouwcafé nog meer locatie houdt. Voor meer informatie: bel Ria van Kleef 06-52306969 of mail naar info@hetrouwcafe.nl. De entree is gratis.

Deze editie van Het Rouwcafé komt mede tot stand door de Sociale Coalitie in samenwerking met de gemeente Heemstede.

advertentie
advertentie