Dirk Scheele staat garant voor een muzikale voorstelling.
Dirk Scheele staat garant voor een muzikale voorstelling. Foto: pr
Zondag 9 oktober

Kindervoorstelling Youtuber Dirk Scheele

Activiteiten

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2 tot 7 jaar. 

HEEMSTEDE De Youtube-sensatie Dirk Scheele komt zondag 9 oktober naar theater De Luifel In deze voorstelling duiken de kinderen samen met Dirk Scheele in de wereld van muziek.

Op een speelse manier leert Dirk de kinderen van alles over instrumenten zoals de gitaar, drums en de piano. Maar kinderen kunnen ook kennismaken met exotische instrumenten die gebruikt worden in sprankelende,wereldse liedjes.Het jonge publiek kan ontdekken hoe eenvoudig het is om zelf muziek te maken met simpele voorwerpen. Denk aan een sleutelbos, de rits van je vest of je eigen handen om mee te trommelen. Dirk geeft je in deze voorstelling een kijkje in zijn eigen muziekhuisje, waarin écht alles geluid maakt. Aan het eind worden de kinderen zelfs uitgedaagd om samen met Dirk op het podium te staan en een heuse rockband te vormen. Veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes komen voorbij in deze voorstelling. 

KAARTEN Informatie en kaarten via podiaheemstede.nl. Theater De Luifel, Herenweg 96, zondag 9 oktober, 11.00 en 14.00 uur. Toegang: 13,50 euro.

advertentie
advertentie