Burgemeester Astrid Nienhuis
Burgemeester Astrid Nienhuis Gemeente Heemstede

Burgemeester Astrid Nienhuis steunt versoepelingen coronabeleid

Corona

HEEMSTEDE Burgemeester Astrid Nienhuis en het college van Heemstede steunen de oproep richting Den Haag om snel over te gaan tot versoepelingen van de huidige coronamaatregelen, 

“Als bestuur van de gemeente Heemstede zijn wij tijdens deze coronacrisis stelselmatig in contact met alle groepen in de samenleving. Wij zien de impact van de Rijksmaatregelen op de ondernemers, de jeugd, sportverenigingen, de culturele instellingen. En het is helder wat deze beperkingen en lockdown betekenen voor het welzijn van de Heemstedenaren”, aldus de burgemeester. 

“Het moet mogelijk zijn meer ruimte te bieden aan de samenleving. Om die reden heeft Heemstede tijdens de ledenvergadering van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten een motie gesteund om meer mogelijk te maken. Een duidelijke boodschap aan Den Haag omdat 100 procent van de gemeenten voor heeft gestemd”, zo zegt ze.

“Gecontroleerde openstelling moet kunnen. Een helder perspectief bieden hoe we de komende tijd met corona leven, is belangrijk voor het welzijn van inwoners en voor onze economie. Ik ga er van uit dat dit geluid door Den Haag wordt overgenomen”, zo sluit Nienhuis haar boodschap af.

advertentie