Afbeelding
ST20

Aanmelden voor ‘Gluren bij de Buren’

Evenementen

BLOEMENDAAL Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival dat dit jaar in Bloemendaal als tuineditie zal plaatsvinden; zondag 5 september van 12.00 tot 17.00 uur. Acts en tuineigenaren hebben nog tot zondag 1 augustus de tijd om zich in te schrijven. Iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium in het groen.

TUINEN De organisatie van Gluren bij de Buren hoopt zoveel mogelijk acts uit de buurt een plek te geven in allerlei verschillende tuinen. Elke soort tuin is in potentie een podium: van stadstuin tot gezamenlijke binnentuin, van voortuin tot plaatsje. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door Bloemendaal, en dat vult de organisatie graag aan, zodat in elke buurt in meerdere tuinen gegluurd kan worden. Enthousiaste acts en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via www.glurenbijdeburen.nl/informatie/aanmelden.

PARTNER WORDEN Gluren bij de Buren is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via bloemendaal@glurenbijdeburen.nl.

advertentie
advertentie