JiPkids festival een groot succes

13 juni 2022 om 14:30 Evenementen Annemiek Cornelissen
Afbeelding

HEEMSTEDE Op de vrijheidsdreef van Heemstede werd op zaterdag 11 en zondag 12 juni de eerste editie van het JiPkids festival gehouden. Een festival voor de hele familie, geïnspireerd op de Amsterdamse parade. De kinderen konden hun hart ophalen met een groot scala aan activiteiten. Zo was er muziek, waren er voorstellingen en spelletjes en voor de ouders gelegenheid om de inwendige mens te versterken met gezellige hits. Maar wat eigenlijk nog belangrijker was, het was prachtig weer, hetgeen de organisatie natuurlijk van te voren niet had kunnen weten, maar wel op had gehoopt. Na een weekend konden ze terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie, waarvoor jong en oud uit de hele regio op de been is geweest.

JONGE ONDERNEMERS Het JiPkids festival werd georganiseerd door drie enthousiaste jonge ondernemers Marleen Schulte, Lonneke Nuytinck en Lotte van Eickeren, die sinds twee jaar onder de naam Jip Kids op diverse plekken in de regio kinderkampen op touw zetten. Vanuit ouders van kinderen die deelnamen aan deze kampen kwam de v..

PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond 11 okt 2022, 07:48 Meer ratten of alleen meer meldingen
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 okt 2022, 11:50 Duizenden werklozen maar geen personeel
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 27 sep 2022, 10:49 Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer 20 sep 2022, 10:30 Steeds meer laadpalen, maar kan dat niet anders?
PREMIUM
Afbeelding
Overig 13 sep 2022, 15:19 Lekker onbespied leven is een utopie geworden: ‘al scoort Heemstede middelmatig’
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer 4 sep 2022, 11:29 Eisen aan rijscholen om wachttijden te verkorten

Mis niks, lees alles van Heemstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Heemstede en omliggende plaatsen met Heemsteedse Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Heemsteedse Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Heemstede.