Veteranendag 2021
Veteranendag 2021 Archief BDU/Ellen Toledo

Veteranendag bij het raadhuis

Evenementen

HEEMSTEDE De Nederlandse Veteranendag wordt zaterdag 25 juni gevierd. In Heemstede wordt deze dag traditiegetrouw een week eerder gevierd; dit jaar op zaterdag 18 juni. Hierdoor kunnen de veteranen die dat willen aan beide dagen deelnemen.

Veteranen die zijn geregistreerd bij het Nederlands Veteraneninstituut zijn uitgenodigd door de burgemeester. Wie veteraan is, maar nog niet geregistreerd, is ook welkom om Veteranendag mee te vieren.

PROGRAMMA - 13.00 uur: Ontvangst raadhuis, Raadhuisplein 1; - 13.15 uur: Welkomstwoord burgemeester Astrid Nienhuis; - Aansluitend: Informeel samenzijn, met het traditionele haringhappen en een drankje. Ook kan publiek een bezoek brengen aan de markt met oude legermaterialen. Voor de kinderen is er een springkussen en scouting Graaf Bernadotte bakt pannenkoeken; - 15.30 uur: Slotwoord; - 15.40 uur: Start rondrit met oude legervoertuigen. Deze rondrit duurt ongeveer een half uur. De rondrit eindigt weer nabij het raadhuis.

HANG DE VLAG UIT De gemeente vraagt inwoners een eerbetoon aan veteranen uit te brengen door de Nederlandse vlag op te hangen op zaterdag 18 juni.

advertentie
advertentie