DanceValley is wel eens verregend, maar dat wordt dit jaar wel anders.
DanceValley is wel eens verregend, maar dat wordt dit jaar wel anders. Patrick van Beek© Photography by Eventpixels
13 + 14 AUGUSTUS

Dance & Dutch Valley: uitverkocht en snikheet

Evenementen

SPAARNWOUDE Dance Valley en Dutch Valley keren op 13 en 14 augustus aanstaande na drie jaar corona-afwezigheid terug op hun vertrouwde locatie in recreatiegebied Spaarnwoude en maken zich op voor een prachtige, zonovergoten festivaldag.

30.000 BEZOEKERS Beide festivals, van organisator UDC Events, zijn uitverkocht en trekken 30.000 bezoekers naar hun ‘feestvallei’. “We hebben zo ontzettend lang moeten wachten tot we onze festivals weer mochten organiseren”, aldus een woordvoerder. “We zijn daarom extra gemotiveerd om ervoor te zorgen dat alle mensen die al jaren een kaartje op zak hebben nu eindelijk het festival krijgen waar ze zo naar uitkijken.”

GRATIS WATER De weersverwachting ziet er veelbelovend uit en het lijkt schitterend weer te gaan worden. De organisatie heeft zicht daarop voorbereid: “Het lijkt dit weekend lekker warm te worden en daar anticiperen we uiteraard op. We hebben zoals altijd gratis tapwater bij de toiletten, maar dit jaar zetten we ook op verschillende andere plekken op het terrein gratis waterpunten neer.” 

SCHADUWPLEKKEN Tevens staat er gratis water klaar bij zowel de hoofdingang als de ov-ingang zodat bezoekers ook buiten het terrein iets kunnen drinken. “We hebben drie grote tenten op het terrein waar mensen overdekt staan en daarnaast creëren we as we speak ook nog een aantal andere schaduwplekken. We zetten ook nog mobiele smeerteams in die mensen voorzien van zonnebrand als ze daar behoefte aan hebben. We zijn goed voorbereid en zorgen ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke dag hebben.”

advertentie
advertentie