Workshop Toegankelijkheid voor ambtenaren ‘Ruiken aan inclusief werken’

12 okt, 08:30 Maatschappelijk
Ellen Toledo
Dominieke Bos overhandigt de offerte voor een workshop aan gemeentesecretaris Henriëtte de Vos.
Dominieke Bos overhandigt de offerte voor een workshop aan gemeentesecretaris Henriëtte de Vos.

HEEMSTEDE Dominieke Bos van de Werkgroep Toegankelijkheid Heemstede heeft afgelopen donderdag, tijdens de Week van de Toegankelijkheid, een offerte voor een workshop overhandigd aan gemeentesecretaris Henriëtte de Vos en Tessa Goosens, domeinmanager samenleving van de gemeente Heemstede. De workshop betreft ‘Ruiken aan inclusief werken’, die wordt gegeven door Martine Baadenhuijsen van ‘All Inclusive at Work’ .

Om ambtenaren meer bewust te maken van de uitdagingen die mensen met een beperking in de openbare ruimte tegenkomen kwam de Werkgroep Toegankelijkheid op het idee om Martine Baadenhuijsen te benaderen, specialist in communicatie rondom een beperking. De offerte voor de workshop ‘Ruiken aan inclusief werken’ waarin tussen de 50 en 100 ambtenaren gezamenlijk ervaren hoe het is om te leven met een beperking, werd positief ontvangen door Henriëtte de Vos en Tessa Goosens. De Vos gaf aan er begin volgend jaar mee aan de slag te gaan. De Werkgroep Toegankelijkheid hoopt en verwacht dat ambtenaren na deze workshop bij het maken van beleid ook steeds rekening houden met deze doelgroep en de Werkgroep Toegankelijkheid eerder inschak..

PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 4 okt, 11:50 Duizenden werklozen maar geen personeel
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 27 sep, 10:49 Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer 20 sep, 10:30 Steeds meer laadpalen, maar kan dat niet anders?
PREMIUM
Afbeelding
Overig 13 sep, 15:19 Lekker onbespied leven is een utopie geworden: ‘al scoort Heemstede middelmatig’
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer 4 sep, 11:29 Eisen aan rijscholen om wachttijden te verkorten
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond 29 aug, 08:44 Steeds meer mensen worden ouder dan 100 jaar

Mis niks, lees alles van Heemstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Heemstede en omliggende plaatsen met Heemsteedse Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Heemsteedse Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Heemstede.