Het 'cleanteam'.
Het 'cleanteam'. Foto: aangeleverd
Jubileum samenwerking Hartekamp en Connexxion

Talent voor schone bussen en auto’s

Maatschappelijk

HAARLEM/HEEMSTEDE Zaterdag 8 oktober is het 10 jaar geleden dat het ‘cleanteam’ van de Hartekamp Groep gestart is met het werken bij Connexxion. Het opstelterrein van Connexxion in Haarlem is sinds 2012 een officiële werkplek van de Hartekamp Groep. Dat heugelijke feit wordt vrijdag op het opstelterrein in de Waarderpolder gevierd met een toost. 

CLEANTEAM Het tien man sterke ‘cleanteam’ maakt bussen en auto’s van Connexxion van binnen en buiten schoon. Ze werken in de wasstraat en houden tevens het terrein vrij van zwerfvuil en onkruid. Zowel Connexxion als de Hartekamp Groep zijn erg te spreken over de samenwerking. “Bij de Hartekamp Groep kijken we naar waar de kracht en het talent van een medewerkerligt,” aldus Michiel van Balen, begeleider van het cleanteam. “Het is belangrijk dat medewerkers hun dag nuttig besteden en tijdens het werk nieuwe dingen leren en zichzelf kunnen ontwikkelen.” Belangrijk is uiteraard ook dat de cliënten plezier hebben en trots zijn op zichzelf. 

ENTHOUSIAST Rob van Nieuwenhuizen, rayonmanager Connexxion: “De samenwerking tussen begeleiders en medewerkers van de Hartekamp Groep en onze chauffeurs van Connexxion verloopt naar volle tevredenheid. Afspraken worden nagekomen en de mensen zijn enthousiast en werken goed door.”

MIDDEN IN SAMENLEVING Bij de Hartekamp Groep kunnen volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder begeleiding deelnemen aan werkteams. Werken kan op verschillende manieren zoals: de dagbesteding, betaald werk, vrijwillig werk, fulltime of parttime. Werken via de Hartekamp Groep betekent waar mogelijk werken midden in de samenleving. Het ‘cleanteam’ is hier een mooi voorbeeld van.

advertentie
advertentie