Afbeelding
pr
Open repetitie op 12 oktober

Meespelen met Harmonie St. Michaël

Muziek

HEEMSTEDE Ruim 110 jaar maakt Harmonie St. Michaël deel uit van het culturele leven in Heemstede. Dat doen zij met drie orkesten: de Harmonie, het Klijn Örkest en het opleidingsorkest (MIO). Door deze opzet kunnen ze iedere liefhebber van blaasmuziek de ruimte bieden. Het MIO voor startende en onervaren muzikanten, het Klijn Örkest voor gevorderde muzikanten en liefhebbers die houden van en populair repertoire en voor gevorderde muzikanten, die van een gevarieerd programma houden is er het Harmonieorkest.

INSTRUMENTEN De harmonie wil muziekliefhebbers betrekken bij het Harmonieorkest en daarom organiseren zij voor woensdag 12 oktober een open repetitie. Voor wie liefhebber van blaasmuziek is, dat wil worden of wie het leuk lijkt (weer) een instrument te gaan bespelen, is dit de kans om daar op een ongedwongen manier kennis mee te maken. Bezoekers mogen meespelen op een eigen instrument of alleen maar komen kijken of luisteren. De harmonie heeft ruimte voor muzikanten op elk instrument en niveau. Er zijn ook instrumenten voor langere tijd te leen voor wie voor een langere periode mee wil doen. 

KOM LANGS De open repetitie is op woensdag 12 oktober vanaf 19.00 uur in de Pinksterkerk, Camplaan 18. De open repetitie voor het MIO start om 19.00 uur, vanaf 20.00 uur is de repetitie van het harmonieorkest. Wie op 12 oktober geen tijd heeft; de harmonie repeteert elke woensdag. Voor alle informatie: stmichael-heemstede.nl.

advertentie
advertentie