Gezellig en goed voor je longen.
Gezellig en goed voor je longen. Ellen Toledo
Ook goed voor de gezondheid

Seniorenzanggroep Sing-In gaat weer zingen

Overig

HEEMSTEDE De seniorenzanggroep “Sing-In” is al meer dan 30 jaar geleden opgericht. De huidige leden komen weer vanaf 7 september iedere dinsdagochtend bij elkaar van 10.00 tot 11.45 uur in de grote zaal van De Luifel aan de Herenweg, om gezellig samen te zijn en daarnaast hun stem te laten horen met liedjes een breed nostalgisch repertoire, voornamelijk uit de jaren 40/50 tot en met de jaren 60 en 70. Natuurlijk is er tijd voor een kopje koffie of thee om even gezellig bij te praten.

GOED VOOR DE LONGEN Om senioren te stimuleren mee te zingen, gooit de groep er dit keer eeen opvallend argument tegenaan. “Longartsen hebben onlangs aangegeven dat zingen goed en belangrijk is met name voor mensen die te maken hebben met problemen als gevolg van corona. Ook het Longfonds noemt zingen als één van de middelen om de longen in goede conditie te houden. Omdat men dieper ademhaalt, verbetert de bloedsomloop, krijgt het lichaam meer zuurstof en verbetert de weerstand. Na een uurtje zingen heeft men al meer afweerstoffen in het bloed. Bovendien geeft zingen energie en werk stress verlagend”. 

INTERESSE Heeft u interesse kom dan eens kijken op de dinsdagochtend. Voor informatie kunt u mailen naar: tonenveraev@gmail.com. Bellen kan natuurlijk ook: 06-40301871.

advertentie
advertentie