Afbeelding
pixabay
28 augustus

Jong klassiek talent op Berkenrode

Overig

HEEMSTEDE Na twee jaar van afwezigheid, is het weer tijd voor het jaarlijkse Berkenrode Tuinconcert. Op zondag 28 augustus is een aantal jonge toptalenten van het Prinses Christina Concours te beluisteren tijdens een klassiek concert op landgoed Berkenrode.

Nieuw dit jaar is een Italiaanse maaltijd, aansluitend aan het concert. Een mooie gelegenheid om na te praten over de muziek en de zomer te vieren. Het is dit jaar de achtste keer dat Rotary Club Haarlem Oost en Soroptimistclub Haarlem-Kennemerland samen dit bijzondere en gezellige evenement voor het hele gezin organiseren op landgoed Berkenrode. De opbrengst van deze middag gaat naar de Classic Express van het Prinses Christina Concours; een unieke rijdende concertzaal. Met de concerten in deze bus hebben inmiddels meer dan 100.000 kinderen kennis gemaakt met klassieke muziek.

Kaarten voor het concert kosten in de voorverkoop 25 euro inclusief een welkomstdrankje. Aan de deur kosten de kaarten 27,50 euro. Voor kinderen tot en met 16 jaar is de toegang gratis omdat de organisatoren hen graag op een ongedwongen manier willen laten kennismaken met klassieke muziek. Voor de jongsten is er een kinderhoek met leuke activiteiten. Aanschuiven voor de Italiaanse maaltijd kan voor 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren voor de maaltijd kan uiterlijk tot en met zondag 21 augustus. De ontvangst op 28 augustus is vanaf 14:00 uur, het concert begint om 15:00 uur. Heerlijkheid Berkenrode is te vinden op Herenweg 131 in Heemstede.Kaarten voor zowel het concert als de maaltijd zijn te bestellen via: berkenrodetuinconcert.nl.

advertentie
advertentie