Afbeelding
Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Help! Hoe regel ik mijn promotie?

Partnercontent

Zit je een beetje vast met je promotie en weet je niet hoe je verder moet? Stop met piekeren en lees snel verder. Er zijn diverse manieren hoe dit slim aangepakt kan worden. Dus ga snel aan de slag.

Zet akoestische panelen neer

Wil je graag structuur en rust in je ruimte toebrengen? Akoestische panelen zijn hier ideaal voor. Met behulp van deze panelen kan je heel makkelijk aparte deelruimtes creëren waarbij geluiden opgevangen worden door de panelen zelf. Hierdoor is het een stuk rustiger waarbij er beter gewerkt kan worden. Akoestische panelen zijn van zacht materiaal gemaakt waardoor het geluid wordt geabsorbeerd, meer rust voor jouw werknemers dus.

Denk goed na over interieur

Behalve de akoestische panelen moet je ook goed nadenken over het interieur. Je kan bijvoorbeeld foto’s op canvas ophangen om een leuke sfeer te krijgen. Behalve een rustige omgeving is ook een goede sfeer belangrijk voor de productiviteit.

Hang een vlag op

Wil je ook iets voor op je pand? Laat vlaggen drukken. Met een goede vlag val je al snel op. Het is de bedoeling dat je van een afstand opvalt dus moet je goed nadenken over een design. Er zijn verschillende soorten en maten dus heb je al snel veel ruimte om iets te kunnen ontwerpen. Is milieu belangrijk voor je? Er zijn tegenwoordig ook duurzame varianten te verkrijgen.

Ga ook eens verder van je pand af

Er zijn veel opties als je verder van je pand reclame wil maken. Vlaggen zijn daar geschikt voor, maar ook reclameborden. Posters zijn ook erg handig. Vooral de blueback posters en de ABRI zijn geschikt. Blueback posters zijn posters met een blauwe achterkant zodat je dezelfde plaats kan gebruiken. De oude poster schijnt niet door op deze manier. Denk bij ABRI aan bushokjes. Door bijvoorbeeld bij een bushokje reclame op te hangen kan er veel traffic langslopen. Spandoeken zijn weer erg geschikt voor bijvoorbeeld evenementen.

Ga voor snelheid

Je kan voor een boost gaan en flyers door de brievenbus heen gooien. Het voordeel is dat je heel goedkoop grote hoeveelheden kan drukken. Ook zijn flyers snel te verspreiden waardoor je in een snel tempo een groot gebied kan afgaan met drukwerk. Ook kan je gebieden bereiken die je anders nooit kan bereiken.

Dus ga snel aan de slag met de tips en gaan met de banaan.

advertentie
advertentie