Afbeelding
Afbeelding van David ROUMANET via Pixabay

MKB’er in Heemstede? Vraag een tankpas aan

Partnercontent

Ben jij een van de vele zzp’ers of mkb’ers werkzaam in Heemstede, maar zit je regelmatig in de auto voor zakenreizen? Dan kun je aanzienlijk besparen op je reiskosten door een tankpas aan te schaffen. Met de tankpas zorg je ervoor dat je altijd voordelig uit bent als het op benzinekosten aankomt. Dat is niet het enige voordeel, want door de tankkaart bespaar je ook nog eens veel tijd op de boekhouding. Benieuwd van een tankpas voor jou kan betekenen? Hieronder staat alles op een rijtje.

Zzp’ers en MKB’ers maken gebruik van tankpas

Een tankpas op zak maakt alles net een stukje makkelijker voor je. Zo heb je het declareren van je reiskosten bij de Belastingdienst snel en zorgeloos voor elkaar. In plaats van maandenlang bonnetjes op te sparen wordt via de tankpas alles digitaal overzichtelijk bijgehouden. Het is niet nodig om een eigen overzicht te maken, want dit wordt al voor je gedaan! In plaats van allemaal losse facturen ontvang je één factuur per kwartaal met alle transacties. Een tankpas is ideaal voor zzp’ers en vergemakkelijkt de boekhouding aanzienlijk. 

Net zoals zzp’ers kunnen ook MKB’ers gebruik maken van de tankkaart. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een mkb tankpas aan meerdere werknemers te verschaffen. Als werkgever heb je toegang tot het portaal en kun je dus bijhouden hoeveel er aan reiskosten wordt uitgegeven. Bovendien kun je een tank limiet instellen zodat je werknemers zich aan dit bedrag dienen te houden. Met een tankpas heb je altijd overzicht op de gemaakte reiskosten van je werknemers en ben je niet langer tijd kwijt aan het maken van een schema. 

Door heel Nederland tanken met je eigen tankpas

Je kunt met de tankpas bij iedere pomp in Nederland tanken. Ook in het buitenland  kun je terecht bij meer dan 55.000 tankstations. Dit maakt de tankkaart voordelig voor ondernemers die veel naar het buitenland reizen, maar de pas is ook praktisch voor degene die kortere afstanden afleggen. De tankpas heeft namelijk een bijbehorende app waarin je alle informatie kunt vinden over benzineprijzen door het hele land. Je ziet direct waar je het beste kunt tanken. Om het moment dat de benzineprijzen erg hoog zijn in Heemstede kun je opzoeken waar het meest voordelige tankstation in de buurt is. 

De vele voordelen van een zakelijke tankpas

Naast een overzicht van je transacties en een kijk op de benzinekosten door het hele land biedt een tankpas nog veel meer voordelen. Zo kun je parkeerkosten en wasstraatkosten ook dekken met de kaart. Ook autovloeistoffen zoals olie, antivries en ruitenwisservloeistof kan met de kaart worden betaald. Een andere mogelijkheid is om met het OV te reizen. Zo heb je niet alleen de benzinekosten op een overzichtelijke wijze bij de hand, maar echt alle transacties die komen kijken bij een reis. Je bent helemaal vrij om zelf te bepalen wat je bijhoudt op de kaart. In je online portaal kun je aangeven wat je voorkeuren zijn. Kies bijvoorbeeld of je gebruik wil maken van de optie om in het buitenland te denken of geef aan dat je wasstraatkosten liever los betaalt. 

advertentie
advertentie