Johan Goossens
Johan Goossens Aangeleverd | Podia Heemstede

Johan Goossens theatervoorstelling ‘Kleine pijntjes’ in De Luifel

Podiumkunsten

HEEMSTEDE Cabarettier Johan Goossens speelt vrijdag 23 september zijn nieuwe theatervoorstelling in theater De Luifel. In deze show voelt Goossens zich oud. Goossens voelde zich vóór de coronacrisis jarenlang 28, maar na twee jaar thuiszitten merkt hij dat hij de veertig nadert en de kleine pijntjes van het ouder worden begint te voelen. 

De pijntjes zijn grappig en herkenbaar: op een dag ineens enorm van vloerverwarming genieten of als hij even gaat zitten ontsnapt hem een ‘hèhè ..’ Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Maar de voorstelling gaat ook over zijn tijd als mantelzorger voor zijn zieke vader. Door het delen van dit persoonlijke verhaal komen zijn prachtige liedjes over zijn ouders mooi tot hun recht en weet hij het publiek te raken’ (theater.nl)

Johan Goossens schreef over zijn ervaringen als leraar op een ROC twee bestsellers: ‘Wie heeft er wél een boek bij zich?’ en ‘Jongens, ik wil nu toch écht beginnen’. Op televisie bereikte hij veel mensen door mee te doen aan programma’s als De Roast van Ali B en De Roast van Hans Klok en Wie is de mol. Kleine Pijntjes wordt Johan’s achtste cabaretprogramma. Daarnaast kwam in januari 2022 zijn boek ‘Met mensen werken’ uit.

Vrijdag 23 september, 20.15 uur, Theater De Luifel, Herenweg 96. Kaarten: www.podiaheemstede.nl of via de theaterlijn 023-5483828.

advertentie
advertentie