Afbeelding
Eigen Foto

Woodstock ’69 uitgeroepen tot Beste Paviljoen van Noord-Holland

Recreatie

BLOEMENDAAL Donderdag 28 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. Paviljoen Sjoerd uit Ameland werd uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2022. Het strand van Goeree-Overflakkee werd uitgeroepen tot Het Schoonste Strand van Nederland. In Noord-Holland werd Woodstock ‘69 het beste paviljoen en werd Den Helder uitgeroepen tot schoonste strand.

De jury reikte de prijs aan de ondernemer achter paviljoen Sjoerd uit bij Beachclub Lekker. Dit paviljoen uit Vrouwenpolder werd de vorige editie uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van Nederland. Zowel het publiek als de mystery guests waren bijzonder enthousiast over de gastvrijheid en de kwaliteit van paviljoen Sjoerd. “Niet voor niets draait dit paviljoen al jaren mee bij de kanshebbers voor het Beste Paviljoen dankzij goede beoordelingen en enthousiaste gasten die massaal stemmen op dit bedrijf. De ondernemer achter Sjoerd zet zich daarnaast in voor zijn collega’s in de belangenvereniging en maakt zich echt hard voor een schoon strand rónd de zaak en een topproduct ín zijn zaak. Duurzaamheid, ondernemerschap en kwaliteit zijn hier allemaal van een uitzonderlijk hoog niveau.”

In Noord-Holland won Woodstock ’69 de prijs voor het Beste Paviljoen van de provincie. De jury en gasten waarderen het misschien wel bekendste paviljoen om de sfeer en de eigenheid. “Het blijft een enorme beleving om bij Woodstock te gast te zijn. De feestelijke en vriendelijke sfeer, de aandacht voor sterke events met perfecte muziek en tóch op een uitgekiende manier met respect voor de natuur en omgeving, hier is over de volledige ervaring echt goed nagedacht. Te gast zijn bij Woodstock is meer dan een bezoek, het is een ervaring.” En er was meer goed nieuws voor Noord-Holland: het Duurzaamste paviljoen van het jaar is Beach Inn uit IJmuiden.

advertentie
advertentie