Afbeelding
Eigen Foto

Oktober is kampeermaand bij De Jong

Zakelijk

DE ZILK De Jong Kampeer & Recreatie (Beeklaan 18a/24a) heeft de maand oktober uitgeroepen tot kampeermaand. Zondag 17 en 24 oktober is de winkel in dat kader extra geopend. Op het moment zijn zowel de camper als caravan nog altijd razend populair. De laatste jaren hebben steeds meer mensen deze mobiele manier van recreëren ontdekt. Niet alleen voor de vakantie, maar ook voor een weekendje weg in eigen land biedt de camper of caravan een ideaal onderdak. Hoe leuk is het om ‘s morgens te ontwaken in Harlingen, te ontbijten met verse koffie onder de luifel, om vervolgens naar Dokkum te rijden en onderweg het elf stedenmonument te bezoeken en na een paar gezellige uurtjes Dokkum door te rijden naar Giethoorn? Met een camper of caravan is het prima mogelijk. 

De Jong heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van (bus)campers en caravans. Voor jonge gezinnen zijn met name de Eriba Feeling caravan met extra slaapdak en de Nova caravan met ruime zitgroep en stapelbed bij uitstek geschikt. Wie het nog mobieler wil, vindt een ruime keuze bus campers met slaapdak van nog geen 5 meter tot en met 636 cm. Ook de Hobby Beachy is een nieuw concept caravan, waarbij meer ‘Back to Basic’ gegaan wordt. Voor mensen die van luxe houden, biedt De Jong een grote collectie campers en caravans waarbij men echt van maximaal comfort geniet. De Jong verkoopt overigens niet alleen campers en caravans, maar verhuurt ze ook. 

De showroom en winkel zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur geopend en zondag 17 en 24 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.dejongrecreatie.nl.

advertentie
advertentie