Kendrick Fiekert zet zich met kennis en persoonlijke aandacht in om mensen een gezondere levensstijl aan te leren
Kendrick Fiekert zet zich met kennis en persoonlijke aandacht in om mensen een gezondere levensstijl aan te leren Ellen Toledo

Verandering begint met Daadkracht

Zakelijk

HEEMSTEDE Vierenhalf jaar geleden begon Bobby Stevens in Overveen de eerste vestiging van Daadkracht Personal Training. Een paar weken geleden opende hij een tweede vestiging van Daadkracht op de Zandvoortselaan in Heemstede, samen met Kendrick Fiekert en Mark Heinerman.

Kendrick Fiekert, het gezicht van Daadkracht Heemstede, kwam vorig jaar bij Daadkracht in Overveen terecht als personal trainer. “Het klikte goed en Bobby wilde een stap verder maken”, vertelt Kendrick. “En ik wilde ook een stap verder maken in mijn carrière. Door corona werd het wat uitgesteld en toen kwam deze locatie een paar maanden geleden vrij. In de eerste week van oktober zijn we opengegaan, daarvoor hebben we twee maanden verbouwd. We zijn heel blij met het eindresultaat”. 

Kendrick zet zich met kennis en persoonlijke aandacht in om mensen een gezondere levensstijl aan te leren. “Tijdens het intakegesprek gaan we dieper in op de huidige leefstijl en de conditie van de klant. Ook meten we onder meer de bloeddruk en de HRV (hartslagvariabiliteit). Ons doel is de algehele gezondheid van de klant te optimaliseren. Bij het samenstellen van de training houden we dus rekening met meerdere factoren”, legt Kendrick uit. “Afhankelijk van de doelstelling van de klant is twee keer per week trainen minimaal om stappen te maken. Als je echt resultaat wilt boeken ben je meestal drie maanden onderweg. Maar de meeste mensen blijven daarna nog komen. Omdat ze het hier fijn, gezellig en rustig vinden. En ook het persoonlijke contact is prettig. Je bouwt een band op waardoor mensen persoonlijke verhalen vertellen, dat maakt het werk ook leuk en afwisselend”. Kendrick heeft gemerkt dat mensen waarde hechten aan trainen onder begeleiding van een personal trainer. “In een sportschool train je vrij, zonder begeleiding maar je ziet vaak dat mensen geen resultaat boeken of blessures oplopen, bijvoorbeeld omdat ze een oefening verkeerd uitvoeren.”

De slogan van Daadkracht is ‘Daadkracht, waar verandering begint’. Kendrick legt uit: “We onderzoeken hoe we de kwaliteit van leven van onze klanten kunnen verbeteren. Dat doen we door persoonlijk advies te geven over gezond eten, goed slapen en trainen. Als mensen bijvoorbeeld mentale klachten hebben, dan geven we ook advies over hoe je een goede nachtrust kunt creëren door een boek te lezen voor het slapen, je telefoon eerder weg te leggen of een ademhalingsoefening te doen. We proberen het complete plaatje mee te geven zodat mensen zelf een gezonde levensstijl kunnen creëren. En die verandering lukt alleen als mensen zich 100% inzetten, oftewel daadkracht tonen.”

Daadkracht Heemstede, Zandvoortselaan 157, Heemstede

Heemstede@daadkracht.training
06 31 91 48 49 (Kendrick Fiekert)

Voor meer info kijk op www.daadkrachtoverveen.nl/personal-training-heemstede

Ellen Toledo

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie