Afbeelding
Eigen Foto

50 jaar De Jong Kampeer & Recreatie: alles onder één dak voor iedereen die van het buitenleven houdt

Zakelijk

HILLEGOM Al vijftig jaar lang voorziet De Jong Kampeer & Recreatie, gevestigd op de grens van Hillegom en De Zilk, kampeerders van alle artikelen die ze maar voor hun favoriete hobby nodig hebben. Hoewel het bedrijf nu 21.000 m2 beslaat, begon het in 1972 met de verkoop van één vouwwagen en twee bagagewagens onder de naam Kampeercentrum De Jong. 

Vanaf het begin was de hele familie De Jong bij het kampeercentrum betrokken. Naast vader en moeder De Jong, hielpen ook de tweelingbroers Hans en Harry mee om het bedrijf tot een succes te maken. En dat succes kwam al snel, want het assortiment werd steeds verder uitgebreid en naast de verkoop van kampeerartikelen, konden kampeerders er ook al snel terecht voor verhuur, onderhoud en reparatie.

Vandaag de dag staat De Jong voorveel meer dan kamperen alleen. De nieuwe naam De Jong Kampeer & Recreatie dekt veel meer de lading. Kamperen kan namelijk ook heel luxe en comfortabel. De associatie met de toiletrol over de camping is al lang niet meer van toepassing. Met een luxe camper of caravan is het voornamelijk zeer luxe en comfortabel reizen. 

Op de 21.000 m2 die De Jong groot is, is van alles te vinden op kampeer-, reis-,outdoor en recreatiegebied. Alles onder één dak voor eenieder die van beleving, avontuur en het buitenleven houdt. In de showroom kan men terecht voor de verhuur en verkoop van zowel nieuwe als BOVAG-occasion campers, buscampers, caravans maar ook voor voor tenten en luifels. 

De Jong is ook dé Outdoorspecialist van de Duin- en Bollenstreek. In de kampeer- en outdoor winkel is een groot aanbod van recreatie-, kampeer- en campingartikelen te vinden, naast caravan- en camperaccessoires en outdoor kleding en -artikelen. Het Technocenter verzorgt het onderhoud, schadeherstel en inbouw van alle mogelijke accessoires. Met een team van vijftig enthousiaste deskundige vakmensen is het bedrijf vandaag de dag dynamischer dan ooit. 

Vanaf mei tot en met eind oktober viert De Jong het vijftigjarige bestaan en pakt de outdoorspecialist iedere maand uit met aanbiedingen en winacties met prijzen. Van een outdooroutfit tot twee luxe campingstoelenen met als hoofdprijs een mini elektrische vouwfiets. 

Meer informatie is te vinden op www.dejongrecreatie.nl

advertentie
advertentie