Kwekerij Morning Glory
Kwekerij Morning Glory Kwekerij Morning Glory
ADVERTORIAL

‘Groot assortiment, grotere kwekerij’

Zakelijk

AALSMEER Kwekerij Morning Glory uit Aalsmeer is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. De plantenliefhebber vindt er niet alleen een nog groter assortiment bijzondere tuinplanten, ook de kwekerij zelf is vergroot met extra teelt- en plantverkoopruimte en extra parkeergelegenheid. “We kunnen nu een ruimer en groter assortiment planten aan onze bezoekers presenteren en hebben zelf ook meer mogelijkheden voor overwintering en teelt van onze planten,” vertellen eigenaren Chris en Caroline Tilanus.

Bij Kwekerij Morning Glory vinden de bezoekers een groot assortiment bijzondere tuinplanten. Dit varieert van eenjarige zomerbloeiers tot een groot assortiment vaste planten voor zowel de zon als de schaduw, meerjarig vorstgevoelige planten, Salvia’s, kruiden en grassen. In het najaar is er ruime keuze aan wintergroene en winterbloeiende planten om voor het winterseizoen potten, bakken en baskets mee te vullen. Chris Tilanus: “Onze klanten komen vanuit heel Nederland en België vanwege ons bijzondere assortiment en zeer grote variëteit aan tuinplanten. Er is voor ieder wat wils.”

Kwekerij Morning Glory is ook bekend vanwege haar hanging baskets. Caroline Tilanus: “De basketsmaken wij volgens eigen ontwerpen. In het voorjaar hebben wij zomerbaskets met eenjarige zomerbloeiers hangen in verschillende kleurthema’s. Per basket verwerken wij zo’n 20 verschillende planten. In het najaar hebben wij onze winter hangingbaskets. Deze baskets bestaan uit winterbloeiende en groenblijvende planten en zijn in verschillende kleurthema’s verkrijgbaar. Bij een goede verzorging heeft de klant tot in het voorjaar plezier van deze winterbasket. Elke hanging basket wordt door ons gemaakt volgens een specifiek ontwerp.”

Meer informatie: kwekerijmorningglory.nl.

advertentie
advertentie