Bruiloft Huug en Hilda 1956 Groningen
Bruiloft Huug en Hilda 1956 Groningen Onbekend

Feestelijk 65 jarig huwelijk voor Huug en Hilda!

Lokaal Deel je nieuws

21 april 2021 waren Huug en Hilda van Selow 65 jaar getrouwd!

Ze hebben elkaar ontmoet in Groningen waar Huug studeerde aan de Hogere Zeevaartschool. Als tropenkind opgegroeid in Nederlands Indie, vond hij Nederland klein en koud en hij wilde weer naar warmere oorden! Donkere Huug en blonde Hilda werden verliefd op elkaar en na 4 jaar verkering zijn ze getrouwd op 21 april 1956.

Ze gingen samen in Den Haag wonen en kregen 2 dochters. Ze zijn verschillende keren verhuisd en hebben ook nog in Indonesie gewoond, en sinds 6 jaar wonen ze met veel plezier in Heemstede, vlakbij hun jongste dochter. Zij kon hun ouders persoonlijk feliciteren, maar helaas kon hun oudste dochter die in Australië woont, niet komen vanwege Corona.

“De 65 jaar zijn zo snel voorbij gegaan” vertelde Huug afgelopen week aan burgemeester Astrid Nienhuis, die hun een bezoek kwam brengen om het echtpaar persoonlijk te feliciteren met hun 65 jarig huwelijks jubileum.

Het was een heel gezellig bezoek waarin ook gepraat werd over Nederlands Indië, waar de moeder van de burgemeester ook geboren is. 

De burgemeester wilde net weer aanstalten maken te vertrekken, toen ze uit haar ooghoek muzikanten de binnentuin zag binnenlopen. Het jubilerend echtpaar kon tot hun grote verrassing op hun balkon genieten van een feestelijke aubade door het ‘Klijn Örkest’

van de Heemsteedse Harmonie St. Michaël!

Ook veel andere bewoners van het wooncomplex konden vanaf hun eigen balkon meegenieten en het werd ondanks Corona, en de afwezigheid van hun oudste dochter toch een heel mooi en speciaal huwelijksjubileum voor Huug en Hilda!

Bezoek van de burgemeester
Aubade door Klijn Örkest
advertentie
advertentie