De hele groep in Wildlands in Emmen.
De hele groep in Wildlands in Emmen. scouting WABO

Scouting WABO bezoekt Wildlands

Overig Deel je nieuws

HEEMSTEDE Flink wat leden van scouting WABO hebben, ter ere van het 75-jarig bestaan in 2021, op 2 juli een bezoekje gebracht aan dierentuin Wildlands in Emmen. Leden van alle leeftijden, van bijna 7 tot boven de 70 hadden daar een topdag.

Zo werden er flink getuurd naar de leeuwen, was het bekijken van de stokstaartjes een groot succes en werd er genoten van de achtbaan. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk weertje. Waar je ze ook tegen kwam: bij alle leden stond een glimlach op het gezicht gebeiteld. Na een lange maar zeer geslaagde dag gingen ze met de bus weer naar huis waarin nog even de verhalen over de bewonderde dieren werden uitgewisseld. 

ZOMERKAMP Ondertussen maken alle leeftijdsgroepen zich klaar voor de zomerkampen, de welpen hebben de wereld ontdekt’ in Hoorn. De rovers en sherpa’s brengen beide een bezoek aan België, respectievelijk Brugge en Malle en in de laatste week van de vakantie zullen de scouts naar Ommen afreizen.

GIRL POWER EVENT Zaterdag 10 september van 10:00 tot 12:30 is de Girl Power Event van scouting WABO. Een gratis open dag die toegankelijk is voor alle meiden vanaf 6½ jaar. Scouting WABO zit in het Groenendaalse bos, over de brug bij de Ritzema Boskade in Heemstede. Kijk voor meer informatie op waboscouting.nl, facebook.com/ScoutingWABO of neem contact op via info@waboscouting.nl.

advertentie
advertentie