Jongleeract en goochelshow
Jongleeract en goochelshow WABO

Scouting WABO viert 75 jarig jubileum met jongleuract en laser gaming

Sport Deel je nieuws

Scouting WABO bestaat dit jaar 75 jaar en dat werd op verschillende momenten in het weekend van 19 juni gevierd. Voor de jongste meiden (6,5-14 jaar) was er een grootse jongleershow! Jongleur Anita van Circus PomPom gaf een geweldige voorstelling, ze liet bordjes, stokjes en allerlei andere artikelen balanceren wat ze combineerde met een slap touw koorddans-act. Ook deed ze trucs met een minifietsje en goocheltrucs. Daarna mochten de meiden zelf oefenen, van jongleren tot diabolo, alles mochten ze proberen. Dat was nog best lastig, maar Anita had goede tips voor ze. Zo konden ze thuis laten zien wat ze hadden geleerd.

Voor de meiden vanaf 15 jaar en onze volwassen leden waren en laser guns gehuurd. Om voldoende afstand te kunnen houden werd er zowel op vrijdagavond als op zaterdagmiddag gespeeld. De meiden gingen in teams het bos in en moesten zoveel mogelijk punten verdienen door het andere team te ‘raken’ of verstopte doelen te vinden. Op zondag was er voor al onze vrijwilligers nog de kans om met de laser guns het bos in te gaan, en werd er gezamenlijk afgesloten met een bbq. We zijn erg blij dat we dit weer met elkaar hebben kunnen doen, en na de zomervakantie zijn er plannen voor een activiteit met de hele groep samen!

Maar eerst komt de zomer er aan, met mooie zomerkampen! De welpen (6,5-10 jaar) vieren hun zomer in Amstelveen. De scouts (10-14 jaar) gaan een weekje naar Staelduin en de sherpa’s (14-18 jaar) gaan naar Dwingeloo. De rovers (18-23 jaar) gaan een weekje kamperen in Heerenveen en Elst. De WABO wenst al haar leden en vrijwilligers prachtige kampen en een geweldige zomer toe!

Nieuwsgierige meiden zijn altijd welkom bij onze groep! Zaterdag 4 september is onze jaarlijkse Girl Power Event, een gratis open dag! Hou www.facebook.com/ScoutingWABO in de gaten voor actuele informatie.

De sherpa's jagen in het bos
Oefenen met een diabolo
Bordjes balanceren lukt al best goed
advertentie
advertentie