Tennisvereniging HBC
Tennisvereniging HBC tvhbc.nl/Kees Bussing

Inschrijving TV HBC Open toernooi gestart

Tennis

HEEMSTEDE Tennisvereniging HBC houdt van zaterdag 6 augustus tot en met zondag 14 augustus het jaarlijkse TV HBC Open toernooi op het Tennispark TV HBC, Ringvaartlaan 2. De inschrijving is gestart.

Het TV HBC Open is een toernooi waarin de enkelspelen, damesdubbels, herendubbels en de gemengd dubbels gespeeld worden in de categorieën 3-4-5 in de 17+ en in de categorieën 6-7-8 zowel in de 17+ als in de 35+ leeftijden. Meer dan 350 deelnemers in verschillende categorieën, zullen hopelijk leuke partijen, mooi tennis en spannende wedstrijden opleveren. De finales worden gespeeld op zondag 14 augustus.

Jaarlijks organiseert de Open toernooi commissie van TV HBC twee open toernooien. Het HBC Dubbel Open in het voorjaar en in de tweede week van augustus het TV HBC Open toernooi. Beide toernooien zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste toernooien uit de regio. De organisatie is in handen van de Open toernooicommissie die bestaat uit een groepje enthousiaste leden die naast het organiseren van een goed toernooi ook zorgen voor een gezellig toernooi. Langs de banen en op het ‘zonnigste terras van Heemstede’ is het kijken naar de wedstrijden, met een hapje en een drankje, iedere avond en in het weekend goed vertoeven op het park. De toernooicommissie slaagt er al jaren in om samen met de HBC vrijwilligers de deelnemers en bezoekers een fijne dag of avond te bezorgen. De ‘Gamba avond’ en de ‘Feestavond’ die ieder jaar terugkeren zijn het succes van deze samenwerking.

Inschrijven kan via www.tvhbc.nl via de toernooipagina of via www.mijnknltb.toernooi.nl tot uiterlijk 27 juli.

advertentie
advertentie