De winnaars op een rijtje.
De winnaars op een rijtje. TV HBC

HBC Open in gezellige hitte

Tennis

HEEMSTEDE  Afgelopen week was het weer druk op het tennispark van Tennisvereniging HBC aan de Ringvaartlaan; het TV HBC Open werd gehouden.

KOELBOXEN PARAAT Ondanks de hittegolf werden er mooie partijen gespeeld en werd het park druk bezocht door enthousiaste toeschouwers. Parasols en koelboxen langs de banen brachten verkoeling voor de spelers en de toeschouwers verzamelden zich onder de grote parasols op het terras met een hapje en een drankje. Het TV HBC Open toernooi omvat heren en dames enkels, damesdubbels, herendubbels en gemengd dubbels. Met meer dan 300 inschrijvingen, midden in de vakantieperiode, was het eerste succes al een feit nog voordat het toernooi begon. Deelnemers kwamen van bijna alle verenigingen uit de regio en zelfs daarbuiten.

PADELBANEN Iedere avond stond de BBQ-gril aan om de spelers en bezoekers te voorzien van een heerlijke maaltijd. Ook was er weer de jaarlijkse gamba-avond op vrijdag. Wederom een groot succes met veel waardering door spelers en bezoekers voor dit culinaire hoogstandje uit de HBC keuken. Dit jaar vond op de dinsdagavond een sponsorborrel plaats voor alle doek- en baansponsoren. Het was mede door de grote opkomst een gezellige en waardevolle avond voor TV HBC. De voorzitter heeft de ambitieuze plannen voor zowel het clubhuis als de hopelijk te realiseren padelbanen van TV HBC gepresenteerd. Met een glaasje in de hand werd er geproost op de toekomst van de vereniging.  En natuurlijk mocht de feestavond op vrijdag niet ontbreken. Het was de eer aan dj Mr.Larox om er een ouderwetse gezellige avond van te maken en dat lukte. 

WINNAARS Na veel spannende maar vooral gezellige partijen in de verschillende categorieën zijn op zaterdag en zondag de laatste poulewedstrijden en/of de (halve) finales gespeeld. De winnaar in de hoogste speelsterkte is bij de heren Darrel Cop  en bij de dames Britt MacLean-De Koning. In de heren dubbel waren Dave en Neil van Hooff de sterkste en in de dames dubbel waren Paulien Koper en Sjoera van der Pol de sterkste. In het gemengd dubbel ging de eer naar Roos Pels en Wouter Planting. Alle finalisten kregen een cadeaubon. Alle uitslagen staan op tvhbc.nl.

advertentie
advertentie