De leden van HBC op de padelbaan in Haarlem. Maar misschien komt er een bij HBC.
De leden van HBC op de padelbaan in Haarlem. Maar misschien komt er een bij HBC. Tennisvereniging HBC
Padel bij HBC?

Vrijwilligers in zonnetje op Bloemetjesdag

Tennis

HEEMSTEDE De eerste zondag in oktober is traditiegetrouw de dag voor de vrijwilligers van tennisvereniging HBC. ‘In Plaats Van Een Bloemetje’ wordt er al vele jaren op deze zondag een activiteit georganiseerd waarmee het bestuur van HBC de vrijwilligers bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Meer dan 100 vrijwilligers worden voor deze dag uitgenodigd, waar velen altijd zeer graag gebruik van maken. Wat er op deze dag gedaan wordt is al jaren ‘het geheim van het bestuur en de commissie’, maar dit jaar was anders dan andere jaren. Het geheim werd simpelweg bekendgemaakt zodat iedereen zich erop kon voorbereiden of ze wel of niet mee zouden kunnen doen of kiezen voor een alternatief programma. 

Het bestuur van HBC is bezig met het bekijken of het mogelijk is om het park uit te breiden met padelbanen en is hierover met de gemeente in overleg. Om vele HBC-leden kennis te kunnen laten maken met padel stond Bloemetjesdag dit jaar in het teken van padellen. Na de ontvangst met een kopje koffie op het park van We Padel in Haarlem werd er een uitleg gegeven over het spel door de padeltrainer Bert Jan Hendriksen. Samen met enkele leden werden de spelregels uitgelegd en kon er begonnen worden met de wedstrijden. 

52 leden hadden gekozen voor het kennismaken met padel en 18 leden hebben een midgetgolf-competitie gespeeld. Met een zonnetje aan de hemel en een gezellige sfeer op het padelpark was het een geslaagde middag. Na afloop kwam iedereen weer terug naar het clubhuis van HBC. Wie niet mee was naar de padelbanen sloot aan in het clubhuis en zo waren er ruim 90 vrijwilligers aanwezig voor een gezellige muziekquiz. Met muziek vanaf de vijftiger jaren tot nu en een hapje en een drankje en met een foodtruck voor de deur om heerlijk te kunnen snacken,werd deze dag afgesloten. Onder luid applaus werden Leny, Carlo en het bestuur bedankt voor weer een geslaagde Bloemetjesdag.

advertentie
advertentie