Team BSM Jongens onder 10-1
Team BSM Jongens onder 10-1 BSM

Jeugd BSM treft zaterdag Ajax

Voetbal

BENNEBROEK BSM Jongens onder 10-1 speelt zaterdag 26 maart om 08.45 uur thuis in Sportcompex Rottegat tegen AJAX Jongens onder 10-2.

Iedereen is welkom om te komen kijken bij deze spannende competitiewedstrijd om de voetballers van BSM JO10-1 flink aan te moedigen. De afgelopen jaren is er binnen BSM hard gewerkt aan het jeugdvoetbal. Het doel hiervan is het samenstellen van een sterk en aanvallend eerste elftal uit eigen jeugd. 

Stefan De Krijger,jeugdcoördinator BSM legt uit: “Op basis van een nieuwe voetbalvisie zijn we al twee jaar enthousiast bezig met de uitrol hiervan binnen BSM. Er wordt hard gewerkt om de trainingen van de jeugdelftallen naar een hoger niveau te brengen. We bieden meer structuur, uitgewerkte trainingsblokken, we geven aandacht aan de opleiding van de trainers en we focussen ons op de ontwikkeling van de individuele spelers.”

Het team BSM JO10-1 laat zien dat de nieuwe voetbalvisie werkt. Met veel inzet en voetballend vermogen meten de voetballers zich in de hoofdklasse met de gevestigde clubs in de omgeving en ver daarbuiten. Het seizoen begon al sterk met de winst van het HFC toernooi, maar als kers op de taart komt AJAX JO10-2 op zaterdag 26 maart op bezoek bij BSM. 

Voorzitter Jeugd Commissie Xander Frencken vult aan: “Met elkaar zijn we goed op weg. Door onder meer een samenwerking aan te gaan met AJAX en meer opgeleide trainers binnen de club te krijgen,proberen we de jeugd op een hoger niveau te krijgen. We hopen hiermee het plezier in en de kwaliteit van de trainingen te verbeteren. Het uiteindelijke doel is om de spelers langer aan BSM te binden en het eerste elftal naar een stabiele derde klasse te laten doorgroeien. Hier gaan we met zijn allen voor!”

advertentie
advertentie