Afbeelding
Eigen Foto

Verkoop van prothese-lingerie bij Bij Daals Been & Ondermode

Nieuws

HEEMSTEDE ,,Waarom ga ik het zelf eigenlijk niet doen?", dacht Caroline Verburg van het sinds deze week spiksplinternieuw geopende Jolie Care verkooppunt in Bij Daals Been & Ondermode (Raadhuisstraat 72). Drie sterke vrouwen hebben de handen ineen geslagen en hebben hier een nieuw verkooppunt voor prothese-lingerie gecreëerd. ,,Er zijn zoveel mensen die, net als ik, behoefte hebben aan optimale aandacht, goede advisering en een breed aanbod in een fijne winkelruimte waar je je klant voelt en geen patiënt"

Caroline Verburg (64) is altijd al ondernemend geweest, maar sinds kort staat ze pas écht ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een heel nieuw avontuur, waar achteraf de eerste stappen 5 jaar geleden al gezet zijn. Toen kwam de voormalige pr- & marketingmanager bij Nazorg Borstkanker terecht aan het Wilhelminapark in Haarlem, bij haar oprichtster Lucette Vermeijden. Eigenlijk te laat, want ze liep al jaren rond zónder te weten dat er professionele en liefdevolle nazorg bestaat voor (ex-)borstkankerpatiënten. En zonder te weten dat er prachtige en kwalitatieve prothese-lingerie bestaat voor mensen zoals zij.

,,Het deed me verdriet te zien hoe mensen als Caroline aanvankelijk onnodig lijden ná hun operatie of bestraling - dat was nou precies waarom ik het Nazorg Borstkanker ooit heb ontwikkeld, en er nu de landelijke Voorzitter van De Expertgroep van ben. Ik ben al jaren bezig om mensen te vertellen dat ik besta, en dat er hulp is. Ik heb er zelfs ooit voor geprobeerd een eigen lingeriemerk voor in de wereld te zetten: Jolie Care." Na 7 jaar begint Lucette, en vooral haar methode, gelukkig steeds bekender te worden in de regio. Steeds meer medisch specialisten verwijzen naar haar door - en ook weten mensen inmiddels de weg te vinden naar haar praktijk, waar op woensdagavond ook lingerie verkocht en aangemeten wordt, met hulp van Yvonne Putman van Wolford Haarlem.

,,Maar: hoe meer verkooppunten, hoe beter", zegt Caroline. Na een kop koffie met Lucette was het snel geregeld. En zette ze nog één van haar kwaliteiten in: netwerken, en verbinden. Haar beste vriendin, Mariette Dijkgraaf-Daals, die in september vorig jaar nog zo stoer was om een winkel te beginnen in been- & ondermode aan de Raadhuisstraat (BijDaals) bood direct de ruimte aan. ,,Ik heb natuurlijk van de zijlijn meegemaakt hoe lastig het was voor Caroline om zelf een plek te vinden waar ze in alle rust én met goed advies lingerie kon passen, in een échte winkelomgeving", zegt Mariette. ,,Ik sta als één vrouw achter het concept". Ze hoefde er dan ook geen seconde over na te denken en stelde haar pand onmiddellijk beschikbaar.

Waar de drie vrouwen vooral blij mee zijn, is dat er na het wegvallen van Lingerieland in Schalkwijk en nadat ook Livera stopte met het aanbieden en aanmeten van borstprotheselingerie, er weer een locatie dichtbij huis is waar cliënten (ze spreken niet van 'patiënten') terecht kunnen.

De Jolie Care shop-in-shop in BijDaals gaat voorlopig open op maandagmiddag en donderdagavond, waarbij Caroline er natuurlijk altijd zal zijn. Met advies, met warmte, met aandacht, met kennis van zaken én: met dezelfde ervaringen als haar klanten. Het aanbod bestaat voornamelijk uit lingerie en badmode van Amoena en Anita. Deze twee merken bieden de meeste diversiteit en de beste kwaliteit, leert de ervaring van Lucette. De modieuze, beugelloze bh's, tops en zwemkleding zijn allemaal voorzien van hoesjes waarin de borstprothese kan. Dit betekent niet dat de lingerie alleen geschikt is voor vrouwen met een borstprothese. Het is bedoeld voor elke vrouw die aan haar borst(en) geopereerd is, met het beste draagcomfort en de juiste steun.

Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30 en donderdag 17:30 tot 20:00.

Jolie Care verkoopt onder andere de speciale merken Amoena en Anita.

advertentie
advertentie